Salta fins al contingut

Lloc web nou

Diumenge, 22 de gener de 2023


Ens complau d'anunciar el llançament del nostre lloc web nou, ara construït amb el popular generador de llocs estàtics Hugo. Este canvi marca un canvi significatiu respecte al nostre CMS anterior, Drupal, i aporta un aspecte nou que s'alinea amb l'estil de KDE, la nostra organització pare.

Entenem que el canvi pot ser difícil, però creiem que esta mesura beneficiarà en gran manera als nostres usuaris. El canvi a Hugo permet temps de càrrega més ràpids, millorar la seguretat i una experiència d'usuari més eficient. A més, el nou disseny és totalment fluid, assegurant que el lloc es veja bé en qualsevol dispositiu.

Una de les característiques més interessants del nou lloc web és que es traduirà a diversos idiomes, fent-lo més accessible per a la nostra audiència global. Açò garantirà que els usuaris puguen accedir a la mateixa informació, independentment de l'idioma que parlin.

Esperem que gaudiu del nou lloc web i ens encantaria escoltar els vostres comentaris. No dubteu a fer-nos arribar qualsevol suggeriment o pregunta.

Gràcies pel vostre suport continu a Skrooge i a la comunitat KDE.