Spring naar inhoud

Nieuwe web site

zondag, 22 januari 2023


We zijn erg opgewonden nu we de lancering van onze nieuwe website kunnen aankondigen, nu gebouwd met de populaire statische site generator, Hugo. Deze verandering markeert een belangrijke verschuiving van onze vorige CMS, Drupal, en brengt een fris nieuw uiterlijk dat in lijn is met de stijl van KDE, onze moederorganisatie.

We begrijpen dat veranderingen moeilijk kunnen zijn, maar we geloven dat deze stap veel voordeel voor onze gebruiker zal brengen. De omschakeling naar Hugo maakt snellere laadtijden mogelijk, verbeterd de veiligheid, en een meer gestroomlijnde gebruikers-ervaring geven. Daarbij reageert het nieuwe ontwerp sneller, zodat de website er goed uitziet op elk apparaat.

Een van de meest opwindende functionaliteiten van de nieuwe website is dat het zal worden vertaald naar meerdere talen, zodat het toegankelijker is voor onze wereldwijde publiek. Dit zal ervoor zorgen dat de gebruikers toegang tot dezelfde informatie hebben, onafhankelijk van welke taal ze spreken.

We hopen dat u de nieuwe website prettig vindt en zouden het leuk vinden om feedback van u te krijgen. Twijfel niet om contact met ons te zoeken voor suggesties of vragen.

Hartelijk dank voor uw ondersteuning van Skrooge en de KDE-gemeenschap.