Gå till innehåll

Ny webbplats

söndag, 22 januari 2023


Vi är glada över att kunna tillkännage lanseringen av vår nya webbplats, nu byggd med den populära statiska webbplatsgeneratorn Hugo. Förändringen markerar ett betydande skifte från vårt tidigare innehållssystem, Drupal, och ger ett fräscht nytt utseende som är i linje med stilen hos KDE, vår moderorganisation.

Vi förstår att förändring kan vara svårt, men vi tror att åtgärden gynnar våra användare mycket. Bytet till Hugo möjliggör snabbare inläsningstider, förbättrad säkerhet och en mer strömlinjeformad användarupplevelse. Dessutom är den nya designen fullständigt responsiv, vilket säkerställer att webbplatsen ser bra ut på alla enheter.

En av de mest spännande funktionerna på den nya webbplatsen är att den kommer att översättas till flera språk, vilket gör den mer tillgänglig för vår globala publik. Det säkerställer att användare kan komma åt samma information, oavsett vilket språk de talar.

Vi hoppas att du gillar den nya hemsidan och vill gärna höra dina kommentarer. Tveka inte att kontakta oss med förslag eller frågor.

Tack för ditt fortsatta stöd till Skrooge och KDE-gemenskapen.